12 فروردين 1396 - 12:54

افزایش 5.4 درصدی معاملات مسکن تهران در سال گذشته

بانک مرکزی اعلام کرد: تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران در سال گذشته به 162.1 هزار واحد مسکونی بالغ شد که در مقایسه با سال 1394، 5.4 درصد افزایش نشان می دهد.
کد خبر : ۱۷۷۴۸
افزایش 5.4 درصدی معاملات مسکن تهران در سال گذشته

به گزارش ایبِنا، براساس «گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران»، در اسفند ماه سال 1395 تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران به 12.2 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل (بهمن ماه) و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 21.6 و 6.4 درصد کاهش نشان می دهد.


همچنین متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی شهر تهران 45.7 میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل (بهمن ماه) و ماه مشابه سال قبل به ترتیب به میزان 1.5 و 5.2 درصد افزایش نشان می دهد.


این گزارش که برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است ماهانه توسط اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی تهیه و منتشر می‌شود.

ارسال‌ نظر